fbpx

Pogoji uporabe

Z uporabo spletne strani Nogometno-izobraževalnega inštituta sprejemate vsa aktualna pravila uporabe. Uporabniki so se dolžni seznaniti z veljavnimi pogoji uporabe. Smatra se, da so uporabniki z redno uporabo spletne strani v vsakem trenutku seznanjeni z aktualnimi pravili uporabe ter da so jih razumeli v celoti.

OSEBNE, AVTORSKE IN DRUGE PRAVICE
Vsebina objavljena na spletni strani Nogometno-izobraževalnega inštituta se ne sme reproducirati, distribuirati ali na katerikoli način uporabljati v komercialne namene brez izrecnega dovoljenja Nogometno-izobraževalnega inštituta ali na katerikoli način, s katerim se lahko povzroči škoda Nogometno-izobraževalnemu inštitutu ali tretji osebi.

V kolikor smatrate, da vsebina objavljena na spletni strani Nogometno-izobraževalnega inštituta vsebuje vašo osebno, avtorsko ali drugo pravico ali interes, vas prosimo, da nemudoma kontaktirate Nogometno-izobraževalni inštitut. V primeru, da se ugotovitvi resničnost pritožbe, bo sporna vsebina nemudoma odstranjena.

POVEZOVANJE NA DRUGE INTERNETNE STRANI IN OGLAŠEVALCI
Nogometno-izobraževalni inštitut vsebino objavlja v dobri veri. Vso vsebino objavljeno na spletni strani Nogometno-izobraževalnega inštituta uporabljate na lastno odgovornost in Nogometno-izobraževalni inštitut se ne more smatrati za odgovornega za kakršnokoli škodo nastalo z uporabo. V okviru spletne strani Nogometno-izobraževalnega inštituta se nahaja lastna vsebina, vsebina partnerjev in oglaševalcev, brezplačna vsebina in povezave do zunanjih spletnih strani, kot tudi povezave do drugih spletnih strani ustvarjenih s strani tretjih oseb (povezave), ki bodo, če bo le mogoče, kot take tudi označene. Nogometno-izobraževalni inštitut nima nobenega nadzora nad navedenimi podatki in informacijami ali drugimi internetnimi stranmi in v celoti zavrača vso odgovornost v zvezi z vsebino na spletnih straneh, ki jih ustvarjajo tretje osebe.

Nogometno-izobraževalni inštitut ni odgovoren za vsebino strani oglaševalcev v okviru portala, kot tudi za škodo nastalo z oglaševanjem na spletni strani Nogometno-izobraževalnega inštituta. Poslovni odnos med oglaševalci in uporabniki spletne strani Nogometno-izobraževalnega inštituta in izven spletne strani Nogometno-izobraževalnega inštituta temelji izključno na poslovnem dogovoru oglaševalca in uporabnika ter Nogometno-izobraževalni inštitut ni odgovoren za morebitno škodo nastalo zaradi takega poslovnega odnosa.

STAROST
Dostop do spletni strani Nogometno-izobraževalnega inštituta in celotne njegove vsebine je dovoljeno osebam vseh starosti, razen če s posebno vsebino ni navedeno drugače.

KODEKS KOMENTIRANJ

Nogometno-izobraževalni inštitut si pridržuje pravico izbora komentarjev, ki bodo objavljeni in ni dolžan navesti razlogov za (ne)izbor.

Komentarji, ki vsebujejo psovke, žalitve, grožnje in sovražni govor na nacionalni, verski, rasni podlagi in nestrpnost vseh vrst, ne bodo objavljeni. Pozivamo vas, da pri pisanju komentarjev upoštevate pravopisna in slovnična pravila. Komentarji z izključno z velikimi tiskanimi črkami ne bodo objavljeni. Prav tako ne bodo objavljeni komentarji, ki promovirajo druge spletne strani preko drugih internetnih povezav.

Objavljeni komentarji predstavljajo osebno mnenje avtorja komentarja in ne izražajo stališč Nogometno-izobraževalnega inštituta.

SPREMEMBE POGOJEV UPORABE
Nogometno-izobraževalni inštitut si pridržuje pravico, da kadarkoli zamenja ali spremeni pogoje uporabe. O važnih spremembah in dopolnitvah pogojev uporabe Nogometno-izobraževalni inštitut uporabnike obvesti z objavo na portalu.

Simbolične fotografije izvirajo s spletne strani www.pixabay.com in www.pexels.com in nismo avtor teh fotografij.

 

Nogometno-izobraževalni inštitut