V zadnjih dneh se je pojavilo kar nekaj vprašanj z vaše strani. Najpogostejša smo združili, tako da imate na kupu vse informacije, ki jih potrebujete. Če smo kaj izpustili, nas kontaktirajte na telefonsko številko (Janez: 041 268 336) ali nam pišite na info@nizi.si.

KDAJ IN KJE SE ZBEREMO?
Zbiranje udeležencev v torek, 25. 6. 2019, bo potekalo od 8. ure dalje v Piranu v domu Breženka, na naslovu Fiesa 80, 6330 Piran. Ob zbiranju bomo poskrbeli za medsebojno spoznavanje. Najpomembneje je, da se zberemo do prvega dopoldanskega treninga, ki ga bomo pričeli ob 10. uri. Starši, ki jim je zbor od 8. ure dalje prepozen, naj se obrnejo na
organizatorja in skupaj boste našli rešitev.

KDAJ JE ODHOD?
Za odhod domov v soboto, 29. 6. 2019, bodo otroci pripravljeni po kosilu od 15. ure dalje. Za varstvo in aktivnosti, da se bo uživalo do zadnje sekunde tabora, bo poskrbljeno. Otroci bodo lahko brezskrbno in varno pričakali svoje starše, tudi tiste z morebitno zamudo. Če ima kdo željo po zgodnejšem odhodu, naj to sporoči organizatorju.

ALI JE MOŽNA UDELEŽBA  NATABORU BREZ SPANJA?
Seveda. Če želite otroka dnevno voziti na Nogometni tabor NIZI, nas kontaktirajte, da se pred prijavo dogovorimo za čas prihoda in odhoda s treninga, obroke in ceno, ki je posledično nižja. Tudi takšne otroke že imamo prijavljene.

KOLIKO BO NOGOMETNIH TRENINGOV?
Vadba bo potekala dvakrat dnevno, pri čemer bo ura prilagojena vremenu in ostalim aktivnostim na taboru. Zadnje dopoldne bo namenjeno zaključnemu turnirju, igram in preverjanju napredka.

KJE BODO POTEKALI TRENINGI?
Nogometni del se bo vedno odvijal na velikem nogometnem igrišču v Piranu. Na atraktivni lokaciji, dobri podlagi in stran od vrveža.

KATERE BODO OSTALE AKTIVNOSTI?
Ob treningih bo vsakodnevno poskrbljeno za kopanje. Pripravljene bodo igre, ki se bodo odvijale čez celoten tabor. Igrišče ob domu bo izkoriščeno za ukvarjanje z ostalimi športi. Organizirana bodo različna druženja.

KAKO BO POSKRBLJENO ZA NEPLAVALCE?
Skupina ali posameznik bodo uživali v morju v prisotnosti izkušenega učitelja plavanja. Poskrbljeno bo tako za varnost kot tudi za napredek v plavanju.

KJE LAHKO DOBIM VEČ INFORMACIJ?
Pišite na info@nizi.si ali pokličite na telefonsko številko (Janez: 041 268 336).