Nogometni tabor NIZI se v 2022 žal ne bo izvedel.

POMEMBNE INFORMACIJE ZA STARŠE

KDAJ IN KJE SE ZBEREMO?

Ob zbiranju bomo poskrbeli za medsebojno spoznavanje. Najpomembneje je, da se zberemo do prvega dopoldanskega treninga, ki ga bomo pričeli ob 10. uri. Starši, ki jim je zbor od 8. ure dalje prepozen, naj se obrnejo na organizatorja in skupaj boste poiskali rešitev.

KDAJ JE ČAS ZA ODHOD DOMOV?

Za varstvo in aktivnosti, da se bo uživalo do zadnje sekunde tabora, bo poskrbljeno. Otroci bodo brezskrbno in varno lahko pričakali svoje starše, tudi tiste z morebitno zamudo. Če ima kdo željo po zgodnejšem odhodu, naj to sporoči organizatorju.

ALI JE MOŽNA UDELEŽBA TABORA BREZ SPANJA?

Seveda. V primeru, da želite otroka dnevno voziti na Nogometni tabor NIZI, nas kontaktirajte, da se pred prijavo dogovorimo za čas prihoda in odhoda s treninga, obroke ter ceno, ki je posledično nižja. Tudi takšne otroke že imamo prijavljene.

KOLIKO BO NOGOMETNIH TRENINGOV?

Vadba bo potekala dvakrat dnevno, ura pa bo prilagojena vremenu in ostalim aktivnostim na taboru. Zadnje dopoldne bo namenjeno zaključnemu turnirju, igram in preverjanju napredka.

KJE BODO POTEKALI TRENINGI?

Nogometni del se bo zmeraj odvijal na velikem nogometnem igrišču v Piranu. Na atraktivni lokaciji, dobri podlagi in stran od vrveža.

KAKŠNE BODO OSTALE AKTIVNOSTI?

Ob treningih bo vsakodnevno poskrbljeno za kopanje. Pripravljene bodo igre, ki se bodo odvijale čez celoten tabor. Igrišče ob domu bo izkoriščeno za ukvarjanje z ostalimi športi. Organizirana bodo različna druženja.

KAKO BO POSKRBLJENO ZA NEPLAVALCE?

Skupina ali posameznik bodo uživali v morju v prisotnosti izkušenega učitelja plavanja. Poskrbljeno bo tako za varnost kot tudi za napredek v plavanju.

KJE LAHKO DOBIM VEČ INFORMACIJ?

Pišite nam na info@nizi.si.