Nogometni tabor NIZI se v letu 2022 žal ne bo izvedel.

PRIJAVNICA
KDO? Nogometni tabor je namenjen fantom in puncam do 13. leta starosti.
KDAJ? /

KJE? V Piranu, dom Breženka.
ZAKAJ? Kvalitetno nogometno igrišče. Igrišča za ostale športe. Vse streljaj od morja.
Prijetno domovanje. Izjemno pester program!
PROGRAM? Nogometni treningi dvakrat dnevno, zaključni turnir, plavanje (poskrbljeno za plavalce in neplavalce), športne igre, igre na prostem in v vodi, družabni večeri, kratka izobraževalna predavanja.
TRENERJI? Trenerji z najvišjo trenersko licenco, trener vratarjev, diplomanti Fakultete za šport, učitelji plavanja.
PREHRANA? V domu zagotavljamo polne obroke in kakovostno hrano. V kuhinji imajo bogate izkušnje s pripravo hrane za večje osnovnošolske skupine. Poskrbimo tudi za otroke s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami.
OPREMA? Za vso nogometno opremo poskrbimo mi. Vsak udeleženec dobi nogometno
žogo v trajno last in majico Nogometno-izobraževalnega inštituta. Udeleženci potrebujejo le osebno opremo za treninge.
CENA? 1. termin: 300 evrov; 2. termin: 350 evrov. Udeležba v obeh terminih skupaj 600
evrov.
Ob dveh otrocih iz iste družine je cena za drugega člana 50 evrov nižja. Možnost odplačevanja po obrokih.
VEČ INFORMACIJ? Pišite nam na info@nizi.si

VEČ O NOGOMETNEM TABORU

Nogometno-izobraževalni inštitut želi s poletnim taborom nadaljevati svoje poslanstvo: omogočanje nogometnega napredka mladim nogometašem s strokovnim pristopom. To seveda ne pomeni, da na našem taboru ni prostora za nogometne začetnike ali tiste, ki si želijo zgolj športnega udejstvovanja na morju v času počitnic. Vsebine bodo prilagojene starosti in predznanju. S poletnim taborom na morju želimo izkoristiti priložnost, da ob začetku počitnic nekoliko podaljšamo nogometno udejstvovanje, se umaknemo v mirno okolje na morski zrak. V enem lepših slovenskih obalnih mest z bogato zgodovino zagotavljamo krasne pogoje. Prehrana in bivanje bosta urejena v domu Breženka, nogometne treninge pa bomo izvajali na bližnjem nogometnem stadionu Piran. Vse to se dogaja ob morju, kar bomo ob primernem poletnem vremenu izkoristili za vodne aktivnosti in sprostitev. Istočasno bomo poskrbeli tudi za morebitne neplavalce.

Ena od zavez ob načrtovanju tabora je bila, da otrokom ob strokovnem delu na nogometnem igrišču ponudimo še široko paleto aktivnosti na prostem in poskrbimo, da bo to teden, ki ga ne bodo pozabili. Da bo nogometni tabor v prostem času še veliko več. Organizirane bodo najrazličnejše športne igre na prostem, plavanje, igre in tekmovanja na plaži, obisk Pirana in organizirani
družabni večeri. V sproščenem vzdušju in dobri družbi bomo pozabili na vsakdanji vrvež in vse aplikacije, ki nam jih ponuja virtualni svet. Za treninge bodo poskrbeli nogometni trenerji z večletnimi izkušnjami, najvišjo trenersko licenco in izobrazbo Fakultete za šport. Z nami bo trener vratarjev. Za
vzdušje, animacijo in družabne večere bo na voljo izobražena vzgojiteljica. Za morebitne neplavalce ali tiste z manj samozavesti v vodi bo poskrbljeno z učiteljem plavanja.

CILJI NOGOMETNEGA TABORA
Polno zapolnjen čas z najrazličnejšimi dejavnostmi na prostem in strokovno vodeni nogometni treningi s poudarkom na individualnem napredku sta glavni poslanstvi Nogometnega tabora NIZI.

NOGOMETNI CILJI
– Uporaba obeh nog v upravljanju z žogo.
– Kontrola žoge v najrazličnejših situacijah.
– Tehnika varanja nasprotnika brez in z žogo.
– Tehnika udarcev žoge.
– Igra 1/1.
– Sodelovanje več igralcev v igri.
ŠPORTNI CILJI
– Spoznavanje zdravega življenjskega sloga.
– Spoznavanje najrazličnejših športov.
– Razvijanje zdrave tekmovalnosti.
– Spoštovanje igre in nasprotnika.
SOCIALNI CILJ
– Medsebojno spoštovanje.
– Sklepanje prijateljstev.
– Preživljanje prostega časa med ljudmi brez faktorjev moderne tehnologije.